Cum putem restaura o imagine corecta a fenomenului TZM in Romania? Sugestii?

Din pacate, la o minima cercetare pe Internet, am descoperit urmatorul clip cu o emisiune de la o televiziune romaneasca (mai vechi, e drept):

http://www.youtube.com/watch?v=Cn8ZviGcAjo 

Avand in vedere ce informatii s-au proliferat pe internet legat de Zeitgeist, si tinand cont de problemele de genul celor descrise mai jos, nu ma mira si nici nu pot sa acuz faptul ca impresia naratorului este ca cei care rezoneaza pozitiv la sintagma Zeitgeist Movement sunt preocupati de problema numarului de locuitori ai planetei sau de teorii conspirationiste.

Asa ca lansez un apel catre vizitatorii acestui site sa vina cu sugestii despre ce actiuni concrete am putea desfasura pentru a transmite in mod neechivoc si clar identitatea si preocuparile reale ale fenomenului Zeitgeist. Sa tinem cont si de faptul ca TZM nu e totuna cu filmele lui Peter Joseph. Sper ca putem schimba aceasta imagine inclusiv in presa.  Tin minte chiar ca la un moment dat un site al unui alt post vizionat de televiziune din romania a publicat chiar primele doua filme ale lui Peter. Peter apare si in cateva interviuri pentru postul de televiziune Russia Today.

De asemenea, as vrea sa putem comunica faptul ca simpatizantii TZM nu formeaza o “organizatie” (in prezent cel putin) si ca daca sustin (cel putin in parte) ideile si abordarea TZM, o fac ca voluntari neorganizati in timpul lor liber. Datorita si acestei lipse de structura pot aparea mesaje care nu ii reprezinta si cu care sa fie in mod involuntar asociati.

Trimite-ti sugestii pe adresa de Facebook sau pe e-mail tzmromania [a_rond] yahoo.com (inca nu am schimbat adresa, si o mai folosim cel putin 2-3 saptamani) despre ce credeti voi ca ar trebui facut pentru a restaura credibilitatea in presa (daca se mai poate face ceva).

Va multumim!

Comments are closed.