FAQ: Ce este Festivalul Media Zeitgeist?

Recunoscând potența artei și mass-mediei de a schimba valorile unei societăți, festivalul media Zeitgeist este un eveniment anual organizat la sfârșitul sezonului estival în care se expune artă sau producții cinematografice, muzică, piese de teatru.

Ideea în spatele acestui eveniment este de a atrage comunitatea artistică și forța acesteia de a încuraja tocmeala de valori pozitive. Acesta propune că pentru a exercita schimbările necesare în sistemul economic contemporan și structura societății noastre este nevoie de manifesta acestea (schimbările) doar în tandem cu o transformare personală a valorilor. În timp ce cunoștințele intelectuale își servesc rolurile lor respective în a ne călăuzi calea, multe persoane din întreaga lume își urmează sentimentele și nu cunoștințele. Festivalul Zeitgeist a fost conceput cu scopul de a crea o punte între cele două dinamici dar de asemenea iluminarea audienței spre considerentul că schimbarea și îmbunătățirea lumii nu este doar o idee neconvențională, suspectă, extremă sau chiar periculoasă, dar mai degrabă ca fiind cel mai onorabil nivel de integritate socială și personală la care ne putem ridica.

Participarea la Festivalul Media Zeitgeist nu înseamnă că fiecare eveniment este nevoit să îndeplinească cerința de a fi dedicat dogmelor mișcării. Totuși este necesar ca fiecare din actele prezentate să aibe măcar o înțelegere și un acord cu un mod de a gândi axat pe sustenanța mediului uman și social, și factori evidenți ce cuprind o examinare globală a planetei noastre ca fiind un sistem unic, și prin ce anume se leagă aceasta de ”familia umană”.

De asemenea Festivalul Media Zeitgeist lucrează la nivel global cu colectele de hrană pentru a ajuta oamenii străzilor și cei suferinzi în mod direct.

Comments are closed.