Intalnire cu ocazia Zeitgeist Media Festival 2012

Dragi simpatizanti ai Miscarii Zeitgeist din Romania,

In contextul a inca unui eveniment global de constientizare sociala, Zeitgeist Media Festival, va invitam, pe data de 12 August 2012, incepand cu ora 15:00, in localul Terminus din centrul Bucurestiului, Str. George Enescu, Nr. 5 (zona Ateneu), pentru discutii si dezbateri pe cateva teme de actualitate, legate sau nu de TZM, intr-un cadru degajat, informal. Intrarea va fi, ca de obicei, libera (gratuita). Pentru a putea aproxima numarul participantilor, va rugam sa va inscrieti la adresa http://www.doodle.com/qkdkrp44q8atpkhk si pe Facebook la http://www.facebook.com/events/426223097419870/

Printre temele pe care vi le propunem se numara:
1. Despre TZM si Miscarea Zeitgeist in Romania. Ce este TZM la nivel global (discutie pe baza informatiilor de aici: http://www.thezeitgeistmovement.com/faq, in special #5, #8 si #11)? Ce inseamna Chapterul Romanesc, de ce este actualizat atat de greu siteul oficial, si care sunt provocarile intampinate de o miscare deschisa oricui, in special din prisma interventiei personalor dezinformate sau rau-intentionate? De ce exista “simpatizanti” si nu “membri”? Ce nu suntem si nu vom fi? Ce activitati am realizat si ce punem la cale pentru viitor si cum putem sa fim alaturi unii de altii in proiecte viitoare?
Raspunsurile si ideile pe aceasta tema vor fi postate pe site dupa intalnire.

2. Dezbateri pe marginea unor subiecte de actualitate legate direct sau tangential de TZM pecum:
a) “Criza financiara face victime de cativa ani in Grecia, Islanda, Spania, Italia si SUA, si se pare ca nu se va opri curand. Masurile de austeritate propuse de politicienii din toata Europa nu vor rezolva situatia si pe langa toate astea, tranzitia catre automatizare si energii verzi regenerabile vor inmulti problemele.”
b) De ce pe o planeta atat de bogata precum Pamantul, progresul si resursele sunt atat de prost gestionate in special doar de interesul material al corporatiilor, ne tinandu-se cont de necesitatile evolutiei per ansamblu pe toate planurile societatii.
c) “Ce ne lipseste pentru a prospera intr-o Romania cu potential enorm in resurse naturale si umane?”
d) Teme propuse de public la fata locului sau trimise prin e-mail la tzmromania@gmail.com.

3. Proiectie a 2-3 scurte materiale reprezentative. Probabil va fi vorba de cel putin un interviu al lui Peter Joseph pentru RT.
Pentru detalii suplimentare consultati http://ro.zeitgeist-movement.com/cms/2.stiri/38.kommentare/, iar pentru intrebari ne puteti contacta pe adresa de email oficiala a regionalei nationale, tzmromania@gmail.com, urmand sa va raspundem prompt.

Cultura si valorile universale sunt in declin, iar lipsa de perspectiva al generatiilor actuale si viitoare ne obliga sa luam atitudine. Va asteptam!

Va reamintim ca singura Regionala Oficiala Romaneasca TZM se regaseste la adresa web http://www.ro.zeitgeist-movement.com/, beneficiind de recunoastere pe siteul international, in subsolul oricarei pagini a http://www.thezeitgeistmovement.com/, la sectiunea International Chapters, unde Romania face trimitere la aceasta.

Comments are closed.