1. Prefață

“Rezultatul oricărei cercetări serioase poate fi doar pentru a face să crească în cazul în care cele două întrebări de un singur crescut înainte.” -Thorstein Veblen

Originea numelui:

“Mișcarea Zeitgeist” (TZM) este identificatorul existentă pentru Mișcării social descris în eseuri următoare. Numele nu are nici o referire istorică la nimic relevant cultural specific și este de a nu fi confundat / asociate cu orice altceva înainte de a cunoaște, cu un titlu similar. Mai degrabă, titlul se bazează pe sensul semantic al termenilor foarte, în mod explicit. Termenul “Zeitgeist” este definit ca “intelectual climatul general, morală și culturală a unei ere.” Termenul “Mișcarea” implică pur și simplu “mișcare” sau schimbare. Prin urmare, Mișcarea Zeitgeist (TZM) este o organizație care îndeamnă schimbare în climatul intelectual dominant, morală și culturală a timpului.

Structura documentului:

Text a fost pregătit pentru a fi la fel de concis și încă destul de cuprinzătoare posibil. În formă, este o serie de eseuri, comandate de subiect într-un mod care lucrează pentru a susține un context mai larg. În timp ce fiecare eseu este proiectat pentru a fi luate pe merit propriu în evaluare, contextul adevărată constă în modul în care fiecare cauză lucrează pentru a sprijini o mai mare tren de gândire cu privire la organizarea mai eficientă a societății umane. Acesta va fi observat de către cei care au citit prin aceste eseuri într-un mod liniar, ca o valoare justă de suprapunere există cu anumite idei. Acest lucru este la fel de repetare deliberată atare și accentul este considerat utill având în vedere cât străină unele dintre conceptele s-ar putea părea la cei care nu au expunere anterioară la astfel de materiale.

De asemenea, deoarece numai detalii atât de mult poate fi acordată pentru a menține înțelegerea dată fiind gravitatea fiecărui subiect și modul în care acestea interacționează, mare efort a fost făcut de cercetare sursa relevantă 3rd party de-a lungul fiecărui eseu, prin intermediul notelor de subsol și anexe, care permite cititorului să urmeze cu studiul continuare ca interesul apare.

Organism de cunoștințe:

Ca și în orice formă de cercetare a prezentat avem de-a face cu materiale compozite de date generate de serie. Observare, evaluarea, documentarea și integrarea cu alte cunoștințe, existente sau în curs, este modul prin care toate ideile distincte vin să evolueze. Acest continuum este important să se înțeleagă cu privire la modul în care ne gândim la ceea ce credem și de ce, pentru informația este întotdeauna separat în meritul său de la persoana sau instituția care reprezintă comunicarea sau. Informatiile pot fi evaluate în mod corect printr-un proces sistematic de comparație cu alte elemente de probă verificabile fizic ca să dovadă sau cu privire la aceasta lipsa.

De asemenea, acest continuum, de asemenea, implică faptul că nu poate exista empiric “Originea” de idei Din punct de vedere epistemologic, cunoașterea este cea mai mare parte a culminat, prelucrate și extins printr-o comunicare între speciile noastre.. Individuala, cu experienta lui sau ei de viață în mod inerent diferită și înclinațiile , servește ca un filtru de procesare personalizat prin care o idee dat poate fi transformat. Impreuna, noi, persoane fizice cuprinde ceea ce ar putea fi numit un “Mind Grup”, care este procesorul comenzi mai mari socială, prin care efortul de persoane ideal coaguleze. Metoda tradițională de transfer de date prin literatură, schimbul de carti de la o generație la alta, a fost o cale notabilă a acestei interacțiuni Mind Group, de exemplu. [1]

Issac Newton, probabil, cel mai bine pus această realitate cu declarația: “Dacă eu am văzut mai departe decât altele, este de picioare pe umerii giganților”. [2] Acest lucru este adus până aici, în scopul de a se concentra asupra cititorului considerare critică a Datele – nu un presupus “Source” – după cum nu există de fapt nici un astfel de lucru într-un sens empiric. Numai în tiparele temporale, tradiționale ale culturii, cum ar fi creditele cu literare într-un manual de referință pentru cercetările viitoare, este o astfel de recunoaștere tehnic relevant.There este nicio declarație eronată mai mult declarație că: “Aceasta este ideea mea.” Aceste noțiuni sunt produsi de o cultură materială care a fost consolidate în încercarea de recompense fizice, de obicei, prin bani, în schimbul iluzia lor “proprietate” creații. Foarte adesea o asociere ego-ul este la fel de bine în cazul în care a culminat cu un individ susține prestigiul lor cu privire la “credit” pentru o idee sau o invenție.

Cu toate acestea, faptul că nu este de a exclude recunoștința și respectul pentru acele cifre sau instituțiile care au demonstrat dăruire și perseverență spre extinderea cunoașterii în sine, nici de a diminua necesitatea de importanță a celor care au obținut o calificare, specializat “expert” statut într-un anumit domeniu. Contribuțiile de cercetători strălucitoare, gînditori și inginerii, cum ar fi R. Buckminster Fuller, Jacque Fresco, Rifkin Jeremy, Kurzweil Ray, Robert Sapolsky, Veblen Thorstein, Wilkinson Richard, James Gilligan, Carl Sagan, Tesla Nicola, Hawking Steven și multe , cercetatorii au mult mai multe, din trecut și din prezent, sunt cotate și achiziționate în acest text și va servi ca parte a datelor mai mari compuse vă sunt pe cale de a citi. recunoștință Mare este exprimat aici spre toate mințile dedicate, care sunt de lucru pentru a contribui la o lume îmbunătățirea. Cu toate acestea, încă o dată, atunci când vine vorba de nivelul de înțelegere, informații în sine nu are nici o origine, nici loialitate, nici eticheta de pret, nu ego-ul și fără părtinire. Este pur și simplu se manifesta, de auto-corectează și evoluează ca un organism în sine, prin noastră colectivă “Mind Grup” la care suntem cu toții în mod invariabil un vehicul componentă.

Că a înțeles, “Mișcarea Zeitgeist” susține nici originea oricărei idei se promovează și este cel mai bine clasificată ca un activist / instituție de învățământ, care lucrează pentru a amplifica un context pe care existente / în curs de dezvoltare descoperiri științifice ar putea găsi un imperativ concertată socială.

Site-uri și Resurse:

Următoarele 10 Site-uri web sunt oficial legat de operațiunile de circulație Zeitgeist globale ale:

Hub-Main Global: http://www.thezeitgeistmovement.com

Acesta este site-ul principal și hub pentru acțiunile legate de TZM / evenimente / actualizări.

-Global capitolele Hub: http://www.tzmchapters.net/

Acesta este principalul punct de informare la nivel mondial capitol și materiale. Acesta include hărți, un kit de instrument capitolele și mai mult.

-Global Blog: http://blog.thezeitgeistmovement.com/

Acesta este blog-ul oficial, care permite depuneri de eseuri stil editoriale.

-Global Forum: http://www.thezeitgeistmovementforum.org/

Acesta este forumul nostru oficial pentru membrii pentru a discuta despre proiecte și a împărtăși idei din întreaga lume și de idei.

Zeitgeist-Media Project: http://zeitgeistmediaproject.com/

Mass-media Gazdele site-ul proiectului și link-uri către diverse expresii audio / vizual / literare ale membrilor TZM. Utilizatorii doneze munca lor pentru publicare și este adesea folosit ca o resursă Toolkit pentru grafică flyer, prezentari video, animații și logo-ul, cum ar fi.

-ZeitNews: http://www.zeitnews.org/

ZeitNews este un stil de serviciu de știri, care conține articole referitoare la progresele sociale relevante în știință și tehnologie.

Zeitgeist-Day (“Zday”) Global: http://zdayglobal.org/

Acest site devine activă anual pentru a facilita nostru “Zday” eveniment global, care are loc în luna martie a fiecărui an.

Zeitgeist-media Festival: http://zeitgeistmediafestival.org/

Acest site devine activă anual pentru a facilita nostru “Zeitgeist Media Festival”, care are loc în luna august a fiecărui an.

Redesign-Global Institute: http://www.globalredesigninstitute.org/

Global Redesign Institute este o interfață grafică virtuală “Think Tank”, proiect care folosește harta / datele de modele a-și exprima modificări directe tehnice în conformitate cu trenul TZM lui de gândire în diferite regiuni.

-TZM Social Network: http://tzmnetwork.com/

TZM socială este un site interdependente care multe poduri populare rețele sociale online, creând un hub mai central pentru a comunica prin diverse medii.

General Retele sociale:

TZM global pe Twitter: http://twitter.com/ # / tzmglobal!

TZM global pe Facebook: http://www.facebook.com/tzmglobal

TZM Global Youtube: http://www.youtube.com/user/TZMOfficialChannel

Note de subsol pentru “Prefață”:

[1] În Carl Sagan de lucru “Cosmos”, a declarat el în ceea ce privește distrugerea Bibliotecii din Alexandria, a remarcat ca cea mai mare bibliotecă și cel mai semnificativ al lumii antice: “Era ca si cum întreaga civilizație a suferit unele auto-provocat operație pe creier, iar cele mai multe dintre amintirile sale, descoperiri, idei și pasiuni s-au stins irevocabil “Cosmos, Sagan, Cărți, New York, 1980, capitolul XIII.

[2] Corespondența lui Isaac Newton, Volumul 1, editat de HW Turnbull, 1959, p416

Comments are closed.