Stiati ca Miscarea Zeitgeist Romania are si Facebook?

Ne bucuram sa anuntam ca am depasit intr-un an de zile 2000 de prieteni pe Facebook-ul Miscarii Zeitgeist Romania:

http://www.facebook.com/miscarea.z.romania

Simpatizantii nostrii, precum si coordonatorii Chapterului Oficial Romanesc al Miscarii Zeitgeist se numara printre cei care posteaza noutati despre Miscare, informatii dintr-o gama larga de domenii stiintifice si sociale care va pot parveni direct in fluxul de stiri de pe Facebook!

Acesta pagina Facebook complementeaza site-ul oficial (acest site, singurul oficial – fiind cel linkat de pe site-ul global al Miscarii Zeitgeist), care desi contine informatii reprezentative este actualizat mai putin frecvent.

Toti prietenii, simpatizantii si persoanele dornice de informatii sunt libere sa posteze si sa comenteze pe Facebook-ul Miscarii. Datorita acestui fapt, invitam pe toata lumea sa discearna intre ceea ce provine de la coordonatori sau are in alt fel un caracter oficial – fiind postat de catre Miscarea Zeitgeist Romania – si ceea ce posteaza fiecare individ pe cont propriu.

Facebook-ul NU REPREZINTA UN SUBSTITUT pentru acest site (caruia ne straduim sa ii dam un nou look de cateva luni) care este considerat in continuare sursa primara de informatii despre Miscarea Zeitgeist Romania.

Cu toate acestea, vom posta pe Facebook informatii interesante cum ar fi:

– Impresii, Discursuri precum si alte materiale de la evenimentele live ale Miscarii: Premiera Zeitgeist Moving Forward, Intalniri in Bucuresti, ZDay 2011, ZDay 2010.

– Informatii despre alte evenimente care sustin sau promoveaza ideile Miscarii Zeitgeist, ale altor miscari conexe, cunoasterea, metoda stiintifica sau artele libere (e.g. Festivalul Arta Minte Suflet organizat in Bucuresti in toamna anului 2011)

– Informatii despre proiectele si evenimentele viitoare, cum ar fi organizarea ZDay 2012.

– Linkuri catre articole, documentare, stiri si alte surse care consideram ca ar putea prezenta un interes pentru simpatizantii Miscarii Zeitgeist sau cei care cauta mai multe informatii despre lumea in care traim si functionarea ei.

Ne vom stradui sa evitam pe cat posibil postarea de linkurile catre pagini ce contin speculatii, dezinformari, informatii irelevante sau nereprezentative. Daca totusi se strecoara vreunul, facem apel la toleranta dumneavoastra si, in acelasi timp, va invitam sa ne semnalati acest lucru comentand sau trimitand mesaj.

Acestea fiind spuse, Miscarea Zeitgeist Romania va ureaza un 2012 asa cum vi-l doriti si va invita sa va alaturati pe Facebook si sa va implicati, daca doriti, in organizarea ZDay 2012 in Bucuresti sau in alte orase din tara!

Comments are closed.