Structura Miscarii Zeitgeist

Termeni si conditii / Probleme acoperite:

“Mișcarea”
“Membri”
“Capitole”
“Echipe”
“Proiecte”
“Coordonatorii”
“Consensul rațională”
“Fundraising”

Mișcarea

Mișcarea, ca o entitate, este format din capitolul globale stabilite, de obicei, care cuprinde orașul, de stat și națiune. În timp ce Mișcarea este globală, prin definiție, capitolele sunt ceea ce cuprind prezența fizică a Mișcării Zeitgeist în formă. Pentru a fi o parte din Mișcarea este de a fi o parte din capitolul dumneavoastra regionale la cel mai mic grad de exploatare în zona dumneavoastră, prin urmare, devenind o parte a întregului.
Login

Pentru ca o persoană să fie considerată punct de vedere tehnic un membru al Mișcării Zeitgeist acestea trebuie să fie activi într-un capitol. Dacă un capitol nu există în regiunea respectivă, un membru potențial ar găsit unul. Acest lucru este foarte simplu in stadii preliminare ca tot ce este nevoie de un grup de site-ul sau comunitatea de orice fel / dimensiune. Trebuie să începem de undeva.
Capitolele

Capitolele sunt regionale Zeitgeist Movement, grupuri membre organizate în niveluri.

Din: “De sus în jos”, nivelurile actuale capitol sunt:

International-[Țări]
State/Province- [gradul imediat inferior distincții regionale într-o țară dată]
City/Town- [gradul imediat inferior distincții regional în cadrul unui anumit stat sau provincia]

Capitolele trebuie să aibă capacitatea de a permite comunicarea între membrii săi, alături de alte capitole. Ca un capitol creste, reuniuni periodice ar trebui să se desfășoare în direct și / sau (on-line), împreună cu setările virtuale participă la evenimente regionale sau globale și a acțiunilor.

Reuniuni Capitolul apar în Categoria cu reuniunea coordonatorilor la nivelul lor. De exemplu, Carolina de Nord capitolul de stat, presupunând că nu capitole sub-cadrul acestuia, ar avea o întâlnire cu toți membrii prezenți NC. Cu toate acestea, reuniunea de rangul cel mai mare următoare, nivelul de Țară (Statele Unite ale Americii), ar fi doar cu coordonatorii din fiecare stat, nu toți membrii. Aceasta ingustare este de dragul de înțelegere, deoarece ar fi prea dificil de a avea Reuniuni la nivel mondial cu mii de membri dintr-o dată.
Echipe

Grupuri de deputați, organizate de coordonatorii echipei, lucru cu un proiect sau proiecte specifice.

Echipe ia, în general, două forme: Echipe globale și regionale Echipe.

Echipe globale sunt echipele care lucrează pe proiecte de circulație centrale care se referă la întreaga organizație mondială. În prezent există 6 Echipe globale și fiecare echipă are propriul set de orientări participative / procese:

Echipa lingvistică
Team Developer
Newsletter / Comunicate de presă Echipa
Echipa de proiect mass-media
Tehnologie Echipa
Curs Echipa

Echipe regionale sunt de obicei independente de evaluare la nivel mondial și sunt create de capitol.
Proiecte

Orice sarcină de interes relevante convenite și stabilite de către o echipă, fie regional sau global. Acestea includ adesea buletine informative, evenimente sau acțiuni de caritate.
Coordonatorilor

Membru-ed organizatori / reprezentanți pentru fiecare capitol sau Echipa.

Acestea sunt persoanele punctuale și organizatorii de bază de supraveghere de operare care lucrează cu un capitol sau Echipa de comunicare, precum și orice aspecte conexe admin. Ele nu trebuie să fie confundată cu liderii sau autorități [de exemplu, “Presedinti / primarilor”, sau “factorii de decizie”]. Ele sunt egale în importanță pentru fiecare alt membru al respectiv capitolul / de echipă și nu sunt într-o poziție de decizie finală face peste capitol. Mai degrabă, ei voluntar timpul lor de dragul de informații consens relocare la și de la capitolul lor / Echipa, împreună cu luarea de multe ori inițiativa de proiectele respective. Coordonatorii Capitolul sunt de obicei parte fondator al unui anumit capitol și sunt, desigur, voluntari – la fel ca toți ceilalți. Ei trebuie să se supună aprobării, cu toate acestea, prin coordonatorul următorul grad mai mare (e). De exemplu, dacă un capitol City este de a fi înființat, acea persoană este revizuit de către coordonatorul de stat cu privire la integritatea pe care noi perspective. Crearea nou capitol este condiționată de dăruire și cunoștințele indicat de către coordonatorul capitolul potențial și aceasta este evaluată de la caz la fiecare. Acesta este unul dintre puținele cazuri în care coordonatorul de o Țară Oraș / stat / este necesar pentru a face o “decizie” – în acest caz, despre o [sub] cerere capitol sub gradul lor. În caz de conflict, gradul de relevantă următoarea nivelul ca un întreg va lucra pentru a ajunge la consens rational. Coordonatorii la nivel mondial pe echipe sunt, de asemenea, nu autorități, dar, din nou, sunt mai degrabă voluntar ajutoare pentru a vă asigura că procesele de fiecare echipa se întâmplă fără probleme. În caz de probleme / conflict, schimbarea de Coordonator (e) de o anumită capitolul / Echipa sunt realizate prin intermediul atât respectiv capitolul / Echipa Consensului și a evaluării de Coordonator International – prin “consens rational”.
Rațională Consensul

Consensul nu este rațional să fie confundat cu procesul tradițional istoric nu a reușit articolul Mob Democratică “o persoană – un vot”. TZM nu scuza totală, deschisă democrației regulă mob, deoarece se bazează pe presupunerea că fiecare defect parte participantă este educat suficient pentru a face cea mai adecvată intelectual, decizie imparțială. Luarea deciziilor corespunzătoare nu are nimic de-a face cu interesele unui grup de oameni, nici interesele unei singure persoane. Luarea deciziilor propriu-zis este un proces pur tehnic de evaluare logică a unui anumit set de variabile și, prin urmare, se poate baza doar pe baza referenți corporale, tehnice – nu abjectă, neacceptată valoare de opinie de masă, care este ceea ce teoria pură democratică presupune în mod eronat deține integritate. Cu alte cuvinte, fiecare argument al unui anumit membru trebuie să fie în mod logic sprijinit de un referent extern / set de referenți externi – în mod clar motivate în comunicare pentru a susține concluzia dată. Manifestare a acestui raționament ar putea fi numit un “caz”.

Folosind exemplul unui scenariu capitol: Atunci când un conflict de acord are loc între grupul, procesul de consens rational este începută, care impune ca fiecare parte în conflict să își prezinte cazul la oricine altcineva. Acest caz trebuie să constea din punct de vedere tehnic factori motivate / instanțe / exemple, care pot fi evaluate în afara expresie a persoanei care se prezintă problema. Cu alte cuvinte, insinuare, ipotezele și predispoziții au nici o valoare. Dacă argumentul nu poate fi cuantificat într-un fel – nu este valabil ca argument.

Să presupunem un membru are o problemă cu acțiunile unui coordonator și-ar dori să vadă că eliminarea coordonator. Să presupunem că raționamentul cauza este coordonatorul nu reprezintă în mod corespunzător interesele / idei ale majorității grupului.

În acest scenariu, un set de exemple tehnice ar trebui să fie furnizate de către grupul care se poate scrie. Atunci rațional “democratică” consens se face în cadrul grupului bazat numai pe dovezile prezentate – nu expresie a oricăror persoane înșiși. Acum, în timp ce acest proces este destul de simplu și direct – seamănă cu democrația tradițională – decizia poate fi încă înlocuite în cazul în concluziile făcute sunt bănuiți ca să raționamentul lor tehnic de gradul de nivelul următor în structura capitol. Această evaluare extinsă este acolo pentru a proteja de concluzii eronate efectuate de un membru capitol, eventual, ne-cunostinte sau părtinitoare.

Cu alte cuvinte, de exemplu, eliminarea unui coordonator capitolul stat, în timp ce reuniți consens rational în capitolul respectiv, ar putea avea nevoie în continuare să îndeplinească consens rational asupra statului de rangul pe structura. [Adică. Consens de către toate statele 50] pentru a proteja împotriva deciziilor de grup eronate sau părtinitoare sau chiar infiltrările de către părți treilea, cu intenția de generare a problemei. Deoarece aceste situații sunt foarte rare și apar, de obicei, în termen de foarte mici, capitolele nivelul inferior, factorii care includ o astfel de intervenție există în mod natural de la caz la fiecare.

Ca o paranteza, este important să subliniem faptul că nu există nimic de câștigat personal prin a fi un coordonator de la orice capitol sau Echipa în sine. Abuzul de această poziție oferă nimic în interes propriu retur, cu excepția, poate, satisfactie Ego. Nu există nici o plată și de obicei este vorba de o poziție de stres mai mare, datorită responsabilității inerente. Mulți dintre cei care vin din condiționat hiper-democrat presupune că un consens în masă este singurul lucru pe care putem avea încredere în timp ce individul nu este demn de încredere, la toate. Acest punct de vedere cinic trebuie să fie ajustate pentru a înțelege că într-un mediu în cazul în care o persoană nu poate găsi răsplata pentru lor îngust propriul interes, ei vor avea nici un motiv de obicei, pentru a perpetua care îngust de auto-interes. Acesta este unul din motivele de bază, ca o parte, Mișcarea funcționează fără bani global – ca bani stabilește întotdeauna scena pentru corupție la un nivel de bază, așa cum istoria a aratat.
Releu de informații

Fiecare capitol are un Nivelul coordonator set sau un set de coordonatorilor și aceste coordonatorilor sunt doar reprezentative comunicativă a intereselor pe care capitolul în timp ce, în anumite cazuri, acestea sunt necesare pentru a evalua decizii cu privire la conflictele de capitolul / întâlniri în Tier sub ele [vedea mai sus ]. În toate cazurile, consens rational este procesul de luare a deciziilor și de această natural subliniaza ceea ce am putea numi “centru de informare”, precum și.

Informatiile sunt discutate în cadrul fiecărui capitol, la întâlnirile lor respective periodice, fie vii sau on-line, cu Recensamantul rațională fiind îndeplinite cu privire la orice problemă de importanță. Apoi, o idee dat, dacă sunt relevante pentru Mișcarea global, este amplasat pe un curs de jos în sus printr-un proces de reprezentare Coordonator sistematice. Dacă un capitol City [adică – Chicago] provine o idee / proiect, care se simte ar fi aplicabilă întregii globală a Mișcării Zeitgeist, ideea este apoi prezentată și discutată la nivel de stat [adică – Illinois], cu toate capitolele celelalte orase.

Consensul Odată ce rațională este îndeplinită la acel nivel, coordonatorul de stat aduce faptul că ideea de a nivel de țară [adică – Statele Unite ale Americii], în cazul în care ideea este prezentat și discutat cu toate statele / provinciile. Consensul Odată ce rațională este îndeplinită la acel nivel, Coordonatorul de Țară aduce această idee la nivel internațional [de exemplu – Lumea], în cazul în care ideea este prezentat și discutat cu toate țările. Este de la acest nivel, care ar putea pune în aplicare consens rational ideea.

Aceasta este “de jos în sus” abordare. De acolo, “sus în jos”, directivele pot fi sugerate, care afectează toate acțiunile Capitolul. În mod evident, există “de mijloc”, la sol propuneri care nu vor începe pe “jos” cu nivelul, ci pe un “mediu” sau “ridicat” la nivel. În acest caz, este responsabilitatea fiecărui coordonator al Mișcării de a comunica problemele prezentate la capitolele respective și, în cazul în care există un conflict, de jos în sus abordare este instituit din nou pentru a ajunge la un consens rațional și, prin urmare, rezoluția.
Strângere de fonduri

Ca o regulă globală, Mișcarea funcționează pe baza de dăruire timp și dăruire, nu monetare. Nr capitol este autorizată să ia Donatii directe, deschise. În general, în mod deliberat Mișcarea operează pe o contribuție personală, voluntar model. Cu toate acestea, există două excepții de bază. Deoarece site-urile costa bani pentru a rula, marfa simplu este de a oferi respectabil. Site-ul global, de exemplu, ofera un tricou unic pentru a ajuta la compensarea costurilor administrative și de hosting. Fiecare capitol este permis să ofere, de asemenea, un tricou personalizat sau similar. Cu toate acestea, orice “excesiv” de vinzare va fi închis în cazul în care acesta prezintă un caz pentru abuz. Aceste decizii sunt adoptate prin consens internațional Admin / Global.

Excepție doilea este atunci când un anumit proiect temporală este necesară, care are nevoie de finanțare. De obicei, este de așteptat ca o astfel de finanțare va veni personal la o persoană sau un set de indivizi care lucrează cu capitolul direct. În cazul în care nu se poate întâmpla, un sistem complet transparent donare temporară pot fi puse în aplicare pentru a satisface nevoile ale acestui proiect.